Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Νιώθω καλά και η ομάδα παίζει με αυτοπεποίθηση.


Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται αύριο στο Τορίνο.

Ο ποδοσφαιριστής των «μπιανκονέρι», παρά ταύτα, Αρτούρο Βιντάλ ανυπομονεί για το δεύτερο ματς, αυτό του «Μπερναμπέου», τη στιγμή που το ενδεχόμενο να κερδίσουν αυτός και οι συμπαίκτες του με ανατροπή μετά το ημίχρονο εντός έδρας τη «βασίλισσα» προσφέρεται στο 34.00 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.
Ο λόγος είναι ότι του αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργούv οι φίλοι της Ρεάλ στη Μαδρίτη, αλλά και γενικότερα ως γήπεδο αυτό της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι.

«Νιώθω καλά και η ομάδα παίζει με αυτοπεποίθηση. Θα πάμε στο 'Μπερναμπέου' για τον επαναληπτικό, ένα γήπεδο που με τρομερή ατμόσφαιρα στο οποίο μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω και με εξιτάρει η σκέψη του να παίζω σ' αυτό.
Ξέρω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στο κόσμο, αλλά θέλουμε να είμαστε στον τελικό. Αν κρατήσουμε το μηδέν στο Τορίνο και σκοράρουμε ίσως και κάποιο γκολ, μπορούμε να προκριθούμε» τόνισε ο Βιντάλ, τη στιγμή που το ενδεχόμενο όντως να καταφέρουν αυτός και οι συμπαίκτες του να προκριθούν στον τελικό του Βερολίνου προσφέρεται στο 3.10.