Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ευγνώμων για τη συνεργασία με Ρονάλντο ο Μουρίνιο.

Μεταξύ Πορτογάλων αγάπη, έπειτα από τα εγκωμιαστικά σχόλια του Ζοσέ Μουρίνιο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι σχέσεις των δύο είχαν ψυχρανθεί κατά την περσινή σεζόν και τελευταία του "Special One" στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος προσφέρεται στο 1.50 για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο Champions League, να καταμετρά τότε σε δηλώσεις του τα προβλήματα στη σχέση τους.


Από τον πάγκο της -αγαπημένης του- Τσέλσι, τώρα, ο Μουρίνιο επιλέγει να αλλάξει το μεταξύ τους κλίμα, προχωρώντας στις πλέον θερμές και επιδοκιμαστικές δηλώσεις για το "εργαλείο" του στη "βασίλισσα".

"Ανάμεσα σε έναν προπονητή κι έναν παίκτη μπορεί να υπάρξουν διαφορές μια δεδομένη στιγμή, αλλά αυτές έμειναν εκεί και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο Κριστιάνο κινείται σε επίπεδο ενός άλλου κόσμου. Συμφωνώ με τον Αντσελότι.
Δεν γνωρίζω κανέναν καλύτερο επαγγελματία από εκείνον. Η παρουσία μου σε μία ομάδα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί. Το να τον προπονώ ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου", δήλωσε στο "France Football" ο 50χρονος τεχνικός των "μπλε", οι οποίοι προσφέρονται στο 4.33 για να την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την επιστροφή του Μουρίνιο στον πάγκο τους.