Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Θα φτάσει στον τίτλο το 2016 η Άρσεναλ;


Να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κορυφή της επόμενης σεζόν φιλοδοξεί η Άρσεναλ.

Οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν ούτε και φέτος να παραμείνουν στο κυνήγι του τίτλου για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς τα ατυχή αποτελέσματα τους απομάκρυναν από την 1η θέση.
Έτσι, οι «κανονιέρηδες» έχουν μία απόσταση 14 βαθμών από την πρωταθλήτρια Τσέλσι, ένα χάσμα που πρέπει, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ, να γεφυρωθεί την επόμενη σεζόν.
Το ενδεχόμενο να σκοράρει η Άρσεναλ πάνω από 1.5 γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σημερινή αναμέτρηση της Premier League προσφέρεται στο 2.37 στις εταιρίες στοιχημάτων με άδεια.
«Η Άρσεναλ μπορεί να κάνει την υπέρβαση την επόμενη σεζόν. Υπάρχει αβεβαιότητα πόσο δυνατοί θα είναι οι ανταγωνιστές μας τη νέα σεζόν. Η Τσέλσι έκανε μία πολύ καλή σεζόν αφού έχασε μόλις δύο ματς.
Είχαν αμυντική συνοχή και τόσο ο Ντιέγκο Κόστα όσο και ο Φάμπρεγας της έδωσαν μεγάλη ώθηση. Όταν παίζεις εναντίον της Τσέλσι καταλαβαίνεις ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα τη νέα σεζόν», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.
Επόμενος αντίπαλος της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το ενδεχόμενο να φτάσει η ομάδα του Βενγκέρ στην εκτός έδρας επικράτηση να προσφέρεται στο 2.87.