Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Μονόδρομος η νίκη για τη Ρωσία.

Να μειώσει την απόστασή της από την κορυφή θα προσπαθήσει η Ρωσία, η οποία υποδέχεται την Αυστρία.

Στην 3η θέση της προκριματικής φάσης του Euro 2016 βρίσκεται η Ρωσία, η οποία έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς σε πέντε αναμετρήσεις και προσφέρεται στο 1.95 για να φτάσει στο σημερινό τρίποντο της επικράτησης.
Οι Ρώσοι μετρούν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα από την εκκίνηση, με το ενδεχόμενο να φτάσουν στη σημερινή νίκη από ημίχρονο να προσφέρεται στο 3.00 στις αδειοδοτημένες εταιρίες στοιχημάτων.
Παράλληλα, στο ίδιο διάστημα έχουν καταφέρει να σκοράρουν εννιά φορές, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν σήμερα πάνω από 1.5 γκολ να προσφέρεται στο 2.25.
Πριν από λίγες ημέρες αναμετρήθηκαν με τη Λευκορωσία, επικρατώντας με 4-2, σε φιλική αναμέτρηση, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και σήμερα οι δύο ομάδες να προσφέρεται στο 2.10.

Στην κορυφή της γενικής κατάταξης βρίσκεται η Αυστρία, η οποία έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς και έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την παρουσία της στη φάση των προκριματικών.
Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν πως με ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην τελική φάση της σπουδαίας διοργάνωσης.
Από την εκκίνηση μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, με το ενδεχόμενο να επικρατήσουν απόψε από ημίχρονο να προσφέρεται στο 7.50.
Στον τελευταίο τους φιλικό αγώνα έμειναν στο 1-1 με τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, σκορ που προσφέρεται στο 6.00 για να εμφανιστεί και σήμερα.
Συνολικά στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν εμφανίσει δύο over 2.5 (ποσοστό 40%) και τρία under 2.5 (ποσοστό 60%), με το ενδεχόμενο να σημειωθούν και σήμερα κάτω από 2.5 γκολ να προσφέρεται στο 1.53.