Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Στοίχημα Super League: ΑΡΗΣ - ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-2-2

ΑΡΗΣ: Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση για τα δεδομένα του στην Τρίπολη την περασμένη αγωνιστική και τελικά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν η πρώτη ομάδα που κατάφερε να πάρει βαθμό στην Τρίπολη, σπάζοντας το σερί του Αστέρα. Κρατούσε το προβάδισμά του μέχρι και το78', όπου ήταν πολύ καλύτερος, αλλά ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ και δέχθηκε μεγάλη πίεση στα τελευταία λεπτά .ήρωας ο Διούδης που έβγαλε μέχρι και πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης μετράει πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, αλλά δείχνει ανεβασμένος με τον Ισπανό Αλκάραθ στον πάγκο του. Εντός έδρας μέχρι στιγμής 'έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Βρίσκεται στην γραμμή του υποβιβασμού και η νίκη είναι το ζητούμενο σήμερα, σε ένα από τα πιο κομβικά ματς της σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα επιστρέψουν οι Βελλίδης, Αγκάνθο και Νταμαρλής, ενώ εκτός συνεχίζει ο Πουλίδο.


ΞΑΝΘΗ: Στην επιστροφή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της ομάδας την περασμένη αγωνιστική, η Ξάνθη πραγματοποίησε την πιο πειστική και ουσιαστική της εμφάνιση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Πανιωνίου. Καλύτεροι σε όλα οι Ακρίτες, που δεν κινδύνεψαν καθόλου από του Νεοσμυρνιώτες και έδειξαν ανεβασμένοι τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά Ανέβηκαν στο +2 από την γραμμή του υποβιβασμού και θέλουν σήμερα να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη, ώστε να μην επιτρέψουν στις ομάδες που βρίσκονται από κάτω της να την προσπεράσουν. Εκτός έδρας η ομάδα πάντως εμφανίζεται σαφώς αποδυναμωμένη, αφού σε επτά αναμετρήσει δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί την χαρά της νίκης με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε επτά αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφει ο Ντάνι, αλλά θα απουσιάσουν οι Γκλέϊσον, Μπαξεβανίδης και Βασιλακάκης.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Δύσκολο ματς, αφού και οι δύο έδειξαν καλό πρόσωπο την περασμένη αγωνιστική. Θεωρώ ότι η Ξάνθη θα αγωνιστεί κλειστά και θα ψάξει το γκολ σε κάποια αντεπίθεση. Θεωρώ ότι το 0-0 όμως μπορεί να παραμείνει μέχρι το ημίχρονο.