Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε στοίχημα Serie A: ΝΑΠΟΛΙ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1996): 8-3-6
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΑΠΟΛΙ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1-1

ΝΑΠΟΛΙ: Βρέθηκε να χάνει με 0-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ίντερ, χωρίς όμως να παίζει άσχημα, ενώ δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα. Στην επανάληψη μείωσε με τον Καβάνι στο 54’ και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Πρώτη ήττα μετά από 5 αγωνιστικές, την προσπέρασε πλέον η Ίντερ (-1) και αποσπάσθηκε από την κορυφή 5 βαθμούς. Ανοιχτό το σενάριο να της επιβληθεί ποινή ενός βαθμού από την ομοσπονδία. Έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στη Σέριε Α (14). Πλήρης θα αγωνιστεί σήμερα.



ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σε ρηχά νερά κινήθηκαν Μπολόνια και Λάτσιο και μοιράστηκαν δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας στο 0-0. Δεύτερο παιχνίδι αήττητη, μόλις μία ήττα στα 4 τελευταία και έτσι βελτίωσε τη θέση της, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη, αν και ακόμα βρίσκεται στο +1. Μαζί με την Παλέρμο, έχει τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σόρενσεν. Εκτός οι τερματοφύλακες Λομπάρντι, Κούρτσι (2 συμμ.), ο αμυντικός Νατάλι (4 συμμ.) και οι επιθετικοί Χιμένες (2 συμμ.), Ακουαφρέσκα (4 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Αμπέρο (6 συμμ./1 ασίστ) και οι μέσοι Ντιέγκο Πέρεζ (9 συμμ.) και Πουλτσέτι (6 συμμ.).

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Δύσκολα να αντισταθεί η Μπολόνια στην πανίσχυρη εντός Νάπολι. Πιθανότατα να το καταφέρουν οι γηπεδούχοι με πολλά γκολ, σε κάτι που μπορεί να βοηθήσει και η άμυνα, που τώρα τελευταία δε δείχνει σταθερότητα. Over στο 1.80