Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος Ligue 1: ΡΕΜΣ - ΛΙΛ


ΡΕΜΣ: Ακόμα μία κακή εκτός έδρας εμφάνιση για τη ιστορική Ρεμς, που γνώρισε την ήττα (5η συνεχόμενη εκτός) από την Αζαξιό με 0-2. Πληρώνει μέχρι τώρα την κάκιστη εκτός έδρας παρουσία της, όπου έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς σε 8 εξόδους, γιατί εντός εμφανίζεται σαφώς πιο ανταγωνιστική. Κατρακύλησε έτσι στην 17η θέση, οριακά πλέον πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού (+1). Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (13), χωρίς να καταφέρει να σκοράρει στα 5 τελευταία, ότι όπως έχει συμβεί και στα 6 τελευταία εκτός. Εκτός ο αμυντικός Σουαρέ (11 συμμ.), ο μέσος Πεζέ και ο επιθετικός Φοβέρζ (12 συμμ./1 γκ.).



ΛΙΛ: Καλύτερή από την αρχή μέχρι το τέλος στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τουλούζ, πήρε δίκαια τη νίκη με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι την περιόρισαν για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μπήκε πιο δυνατά και πήρε τη νίκη με τα γκολ Μπάσα (55’) και Παγιέ (83’). Σταθερά στη 10η θέση το τελευταίο διάστημα, δύο μόλις βαθμούς μακριά από την 4η θέση ξαναμπαίνοντας στο κόλπο της Ευρώπης, μετρώντας αήττητο τριών αγωνιστικών (1-2-0). Under τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα, όπως και τα 7 τελευταία εκτός. Εκτός ο αμυντικός Μπεριά (8 συμμ.) και ο επιθετικός ντε Μέλο (14 συμμ.).


Προγνωστικά στοιχήματος: Η Ρεμς το τελευταίο διάστημα δε σκοράρει ούτε κατόπιν αίτησης και η Λιλ που εμφανίζεται πιο ανταγωνιστική στα τελευταία δείχνει σε θέση να διευρύνει το αήττητο σερί της, ρίχνοντας ακόμα πιο χαμηλά τη Ρεμς. Διπλό στο 1.95