Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Serie A Προγνωστικά : ΚΙΕΒΟ – ΝΑΠΟΛΙ

Προγνωστικά Serie A: Μπήκε φουριόζα η Νάπολι
19:00 ΚΙΕΒΟ – ΝΑΠΟΛΙ


ΚΙΕΒΟ: Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα από πέρυσι. Η συνταγή η ίδια, δεν αναλαμβάνουμε παιχνίδι και περιμένουμε μήπως και χτυπήσουμε στην αντεπίθεση, αλλιώς πάμε για το 0-0. Μόνο το δεύτερο σενάριο της βγήκε βέβαια και έτσι μοιράστηκε τους βαθμούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας απέναντι στην Πάρμα. Γενικά το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά και με ελάχιστες φάσεις, με εξαίρεση κάποιες φάσεις που έβγαλε ο Κασάνο για τους γηπεδούχους, της οποίες τελικά δεν πλήρωσε. Μετράει 4 νίκες στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Νάπολι. Χωρίς απουσίες.


ΝΑΠΟΛΙ: Ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει να αφήσει πίσω το κακό προηγούμενο πέρασμα του από την Ιταλία (Ίντερ) και η δουλειά του αποδίδει καρπούς. Πολύ καλό ποδόσφαιρο κόντρα στη Μπολόνια, της οποία δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 στο Σαν Πάολο. Το σκορ άνοιξε ο νεοαποκτηθείς Καγιεχόν (32’) και η νίκη σφραγίστηκε πριν το ημίχρονο με τον Χάμσικ (45’+2), ο οποίος σκόραρε και στην επανάληψη. Η Μπολόνια που είχε στα άκρα τους Κονέ και Χριστοδουλόπουλο, απείλησε ελάχιστα και πρέπει να αισθάνεται τυχερή που οι παρτενόπεϊ έμειναν μόνο στα 3 γκολ. Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, για το οποίο άλλωστε έγιναν και οι τόσες πολλές και ακριβές μεταγραφές, την έριξαν αμέσως στα δύσκολα, αφού θα αντιμετωπίσει Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ και Άρσεναλ. Νο goal και under τα 5 τελευταία κόντρα στην Κιέβο. Χωρίς απουσίες.

Προγνωστικά: Τα δεδομένα είναι απλά και δύσκολα να τη γλιτώσει η Κιέβο από τη Νάπολι, που τέτοιες ομάδες φέτος θα τις καταπίνει. Πολύ καλή ευκαιρία το διπλό στο 1.85