Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Κοντά σε Σάλκε ο Κ.Π. Μπότενγκ



Μία ανάσα από μία πολύ σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η Σάλκε, που έχει ήδη συμφωνήσει με τον Κέβι Πρινς Μπόατενγκ, ενώ έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Αντεμπαγιόρ. 

Οι Γερμανοί μπορεί να δυσκολεύτηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά κατάφεραν να βρεθούν στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που θα τεθούν αντιμέτωποι με τις Τσέλσι, Βασιλεία και Στεάουα Βουκουρεστίου. Στόχος για τους «βασιλικούς μπλε» είναι η είσοδος στην φάση των «16», αλλά τα κενά στο ρόστερ τους είναι πολλά και έτσι τρέχουν τις τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού παζαριού να τα… καλύψουν. Πρώτη κίνηση για την Σάλκε είναι ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Οι Γερμανοί κατέθεσαν επίσημη πρόταση 12 εκ. ευρώ στην Μίλαν για την απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού, που βρίσκεται ήδη στο Γκεζελκίρχεν για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.  Μπορείτε να βλέπετε τον Μπόατενγκ αλλά και τα παιχνίδια της Σάλκε σε live streaming στο Γερμανικό πρωτάθλημα.


Την είδηση επιβεβαίωσε το ίδιο το γραφείο τύπου της Σάλκε που με ανακοίνωσή της ανέφερε: «Οι βασιλικοί μπλε αναμένεται να πάρουν τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Είναι εδώ για τις ιατρικές εξετάσεις». Οι άνθρωποι της ομάδας όμως θέλουν να στελεχώσουν την μάδα και με ένα ακόμα επιθετικό πρώτης γραμμής και οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ της Τότεναμ ,που δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική της Γερμανίας. Σίγουρα, μέχρι την Δευτέρα που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές υπάρχει ακόμα χρόνος για ανακοινώσεις και τίποτα δεν πρέπει αν θεωρείται απίθανο.