Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Φούλαμ vs Μάντσεστερ Σίτι

 

Η Φούλαμ θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο Κρέιβεν Κότατζ σε έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή. Η Φούλαμ βρίσκεται στη 13η θέση με 44 βαθμούς και φαίνεται ότι δεν έχει τίποτα να παίξει παρά μόνο την περηφάνια της. Για αυτό το λόγο είναι μεγάλο αουτσάϊντερ στις εταιριες στοιχηματων.

Είναι εκτός μάχης για τον υποβιβασμό, ενώ οι ευρωπαϊκές θέσεις είναι πολύ μακριά. Επιπλέον, η τρέχουσα φόρμα της είναι κακή. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια η Φούλαμ, ηττήθηκε με 3-1 από τη Λίβερπουλ και ισοπαλίες με Κρίσταλ Πάλας και Μπρέντφορντ. Ο προπονητής Μάρκο Σίλβα κάνει καλή δουλειά και πιστεύω ότι οι οπαδοί είναι ικανοποιημένοι. Αυτός θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της Φούλαμ της σεζόν και θα προσπαθήσει να κάνει τους φιλάθλους της χαρούμενους.

Ο Σίλβα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους, μόνο ο μέσος Χάρισον Ριντ παλεύει με τραυματισμό. Έχασε την ισοπαλία με την Μπρέντφορντ λόγω προβλήματος, αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμος έγκαιρα για αυτό το ματς. Εάν ο Ριντ δεν κριθεί κατάλληλος να ξεκινήσει, τότε ο Σάσα Λούκιτς θα μπορούσε να ξεκινήσει. Ο νεαρός Τόσιν Ανταραμπιόγιο έμεινε εκτός αποστολής αφού φέρεται να απέρριψε την επέκταση του συμβολαίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία και να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Άρσεναλ έχοντας παίξει έναν αγώνα λιγότερο.

Αυτό σημαίνει ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα περάσει δύο βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με μια νίκη σήμερα, τουλάχιστον για 24 ώρες. Η Άρσεναλ ταξιδεύει στο Ολντ Τράφορντ για να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Κυριακής.

Σε καλή φόρμα βρίσκονται οι Πολίτες, κερδίζοντας τα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος. Η Σίτι ήταν εντυπωσιακή το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν κατέστρεψε τη Γουλβς, κερδίζοντας 5-1 στο στάδιο Έτιχαντ. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλή.

Επιπλέον, ο Γκουαρδιόλα έχει μια πλήρη ομάδα που να διαλέξει. Ο πρώτος τερματοφύλακας Έντερσον έχει αναρρώσει από έναν τραυματισμό στον ώμο και ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ ο Ρούμπεν Ντίας έχει αναρρώσει από ασθένεια, όπως και ο Φιλ Φόντεν. Ο τελευταίος πιθανότατα θα ξεκινήσει δίπλα στους Κέβιν Ντε Μπρόινε και Μπερνάρντο Σίλβα, ενώ η μηχανή των γκολ της Σίτι, Χάαλαντ θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής.

Προγνωστικα Φούλαμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι:

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά η Φούλαμ θα προσπαθήσει να αναστατώσει τη νυν πρωταθλήτρια. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο. Οι Κοτάτζερς έχουν νικήσει τη Μάντσεστερ Σίτι μόλις μία φορά στους τελευταίους 15 εντός έδρας αγώνες τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Συνέβη πριν από σχεδόν 20 χρόνια, τον Νοέμβριο του 2005. Ωστόσο, η Φούλαμ έχει κάποια θετικά αποτελέσματα απέναντι σε συλλόγους των Big-6 αυτή τη σεζόν. Έχουν ήδη κερδίσει ομάδες όπως η Άρσεναλ και η Τότεναμ στο γήπεδο της, οπότε υπάρχει λόγος να είναι αισιόδοξοι οι γηπεδούχοι. Θα αναφέρω επίσης ότι έπαιξαν εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λίβερπουλ στο Carabao Cup, καθώς και δύο θετικά αποτελέσματα εντός έδρας — μια ισοπαλία 2-2 με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς και τη νίκη στο Όλντ Τράφορντ. Πιστεύω ότι είναι σε θέση να σκοράρουν, οπότε θα πρέπει να είναι ένας αποτελεσματικός αγώνας με γκολ και στις δύο πλευρές.

Επιλογή Φούλαμ vs Μάντσεστερ Σίτι: Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν — Ναι @ 1,82 στις εταιριες στοιχηματων