Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Προγνωστικά Σεγούντα Ντιβιζιόν: ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ

Προϊστορία (από 2011): 2-0-2
Α’ Γύρος: ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ 2-0

ΑΛΚΟΡΚΟΝ: Η σιγουριά των πλέι οφ ανόδου την έκανε να εφησυχαστεί στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά αυτή το παράκανε. Στην τελευταία ξεφτιλίστηκε από τους μικρούς της Ρεάλ με 4-0, οι οποίοι είχαν και σχεδόν όλα τα αστέρια τους στη μεγάλη ομάδα. Συμπλήρωσε έτσι 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-4), έχοντας δεχτεί 14 γκολ στο ίδιο διάστημα. Ισοβαθμεί με τη Λας Πάλμας στους 66, αλλά με νίκη σήμερα ξεμπερδεύει και θα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Πριμέρα. Υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Πονφεραντίνα, που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της.


ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Υποδέχτηκε την πρωταθλήτρια Έλτσε, η οποία είχε αρκετές αλλαγές, αλλά πήρε όχι και τόσο εύκολα το βαθμό με λευκή ισοπαλία. Οι Καταλανοί έμειναν για 4ο παιχνίδι χωρίς νίκη και για τρίτο χωρίς να πετύχουν τέρματα, αλλά ο στόχος τους ήταν η παραμονή. Αφού τον πέτυχαν λίγο τους ενδιαφέρει. Στις 11 τελευταίες εξόδους της έχει κερδίσει μόνο τη Χερέθ (1-2-8). Τιμωρημένος ο μέσος Σιέρκολες (28 συμμ.). Under τα 6 από τα 7 τελευταία.



Προγνωστικά: Δεν ασχολείται η Σαμπαντέλ, που δεν έχει λόγο να χτυπήσει το ματς. Ούτε η Αλκορκόν ασχολείται και δεν αποκλείεται με τέτοια συμπεριφορά να γίνει… αυτόχειρας, χάνοντας τα μπαράζ. Περιμένουμε παιχνίδι με λίγα γκολ