Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Σέριε Α: ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΙΕΒΟ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Αν και δεν έχει κίνητρο κόντρα στην Ουντινέζε, έπαιξε αρκετά καλά και έχασε οριακά με 1-2. Προηγήθηκε μάλιστα στο 10’ με τον Ντε Λούκα, έχοντας καλές φάσεις μέχρι την ισοφάριση στο 42’. Στην αρχή της επανάληψης δέχτηκε και δεύτερο (53’) και παρά τις ευκαιρίες μέχρι το τέλος, δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο. Έμεινε χωρίς νίκη για 6η αγωνιστική (0-2-4) και τελικά δε χρειάστηκε να πιάσει το όριο των 40 βαθμών για να πετύχει την παραμονή, απέχοντας 7 βαθμούς από την Παλέρμο. Μετράει μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία εντός (1-5-4). Under 8 από αυτά, όπως και τα 9 τελευταία κόντρα στην Κιέβο. Εκτός οι μέσοι Ραϊμόντι (26 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Κάτσολα (22 συμμ./1 ασίστ), Μπριένσα (6 συμμ.) και ο φορ Μαριλούνγκο (2 συμμ.). Αμφίβολοι οι μέσοι Μπιοντίνι (23 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Ντένις (35 συμμ./15 γκ./4 ασίστ), Λιβάγια (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Μπουντάν (2 συμμ.).

ΚΙΕΒΟ: Στο ρελαντί πήρε την ισοπαλία με την Τορίνο (1-1), μένοντας αήττητη για 3η αγωνιστική. Προηγήθηκε στο 10’ με τον Τερέο, ισοφαρίστηκε 9 λεπτά αργότερα. Νο goal και under τα 9 από τα 10 τελευταία, κρατώντας το μηδέν στη άμυνα σε 6 από αυτά. Παρέμεινε στη 10η θέση, το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να τερματίσει στην τιμητική 10η θέση, αν χάσουν βέβαια Κάλιαρι και Πάρμα και κερδίσει η ίδια την Αταλάντα. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα μετά από 18 εξόδους. Εκτός ο αμυντικός Σπυρόπουλος (2 συμμ.), ο μέσος Μπεντιβόλιο, και οι επιθετικοί Πελισιέ (24 συμμ./5 γκ.), Παλόσκι (20 συμμ./7 γκ.).


Προγνωστικά: Η Κιέβο εμφανίζεται πιο ανταγωνιστική στα τελευταία και παίρνει αποτελέσματα. Η Αταλάντα προσπαθεί λιγότερο, αλλά μπορεί να αποφύγει την ήττα, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία τους που μας προσφέρεται στις εταιριες στοιχηματος σε πολύ καλή απόδοση.